Yoga

.

Yoga bij il Cuore Moergestel

Yoga brengt je dichter bij jezelf. Het brengt lichaam en geest in verbinding door verschillende houdingen en de ademhaling. De verschillende houdingen worden gecombineerd met ademtechnieken en meditatievormen om na inspanning ook welverdiend te ontspannen. In de Yogastudio bij il Cuore Moergestel worden er drie vormen van Yoga beoefend, Hot Yoga, Hatha Yoga en Yoga Nidra. Allemaal vormen van Yoga welke jou helpen te ontspannen en jou helpen de verbinding tussen lichaam en geest (weer) te vinden.Ben jij opzoek naar een yogastudio in Moergestel, Oisterwijk en omgeving? Stop dan met zoeken en doe eens mee met een van onze yogalessen!

Hot Yoga bij il Cuore Moergestel

Hot Yoga is een speciale vorm van yoga die gegeven wordt in de verwarmde yogastudio van il Cuore Moergestel waarbij de temperatuur wordt opgehoogd tot ongeveer 36 graden. Door het doen van yoga bij deze temperatuur werk je aan het ontgiften van je lichaam en daarmee verbetering van bijvoorbeeld je concentratievermogen en je gevoel van fitheid. Door de warmte voelt je lijf soepeler, wat ervoor zorgt dat je de yogahoudingen kunt verdiepen. Deze vorm van yoga zorgt voor extra ontspanning van je spieren en het verzachten van blessures. Net als andere vormen van yoga biedt het je ruimte om innerlijke rust en balans te ervaren.

Hatha Yoga bij il Cuore Moergestel

Hatha yoga is de basis waaruit de meeste andere yogastijlen zijn voortgekomen. Ook bij il Cuore Moergestel staat deze yoga les op het rooster. Oorspronkelijk werd Hatha Yoga enkel beoefend om op een milde manier het lichaam gezond en fit te houden en de interne organen te stimuleren. Maar  in de moderne yoga worden de houdingen soms aangepast en werken ze ook op het externe lichaam zoals; de spieren met als doel sterk en fit te worden.Je beoefent tijdens Hatha yoga dus zowel houdingen die je lijf en geest versterken en krachtig maken, met daarnaast rustige, verdiepende houdingen die je lijf en geest flexibeler maken, kalmeren en openen.

Yoga Nidra bij il Cuore in Moergestel

Elke Yoga Nidra les bestaat uit eenvoudige, meditatieve bewegingen, laagdrempelige yogahoudingen en ademhalingstechnieken. Deze heerlijke ontspannende yoga vorm kun je binnen de muren van il Cuore Moergestel ervaren. Door tijdens de oefeningen aandachtig stil te staan bij de directe lichaamservaring, ervaar je rust en ontspanning. Wanneer je je echt diep ontspant, kom je tegelijkertijd echt tot leven.Alle oefeningen helpen je beter te ontspannen en te ademen. Door je adem te leren kennen, ontdek je wat er speelt, en wat je nodig hebt. Door je adem bewust te sturen kan je je lichaam en geest tot rust brengen. Een yogavorm die een nuchtere, down to earth benadering van stress en ontspanning behandelt.

Wil je zelf een keer ervaren of il Cuore bij jou past? Claim dan nu jouw gratis proefweek!
LET OP: elke week slechts 7 plekken beschikbaar. Vol = Vol.

Ja, ik wil een Gratis Proefweek

GRATIS PROEFWEEK

Kennismaken met il Cuore? Claim dan nu jouw Gratis Proefweek. (LET OP: alléén online aan te vragen) en ervaar zelf of il Cuore ook bij jou past!

BIJNA KLAAR 50%

Ja, ik wil een Gratis Proefweek