Massage bij IlCuore in Moergestel

Binnen healthclub Il Cuore bieden wij een verscheidenheid aan wellness- en ontspanningsfaciliteiten aan. Hieronder ook verschillende massages. Basis van deze massage is sportmassage. Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een inspanning, terug te dringen. Naast sportmassage wordt gebruik gemaakt van technieken vanuit:

Haptonomische ontspanningsmassage

Bij de haptonomische massage wordt veel gebruikgemaakt van ademhalingstechnieken en schuddingen die ervoor zorgen dat u dichter bij uzelf komt. Kenmerkend is ook dat de strijkingen en het schudden niet alleen plaatselijk toegepast worden, maar van top tot teen.

Bindweefsel massage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling.

Voetreflex massage

De voetreflexmassage helpt om het lichaam te ontspannen en helpt daarmee om eventuele blokkades te verwijderen en de energiedoorstroming te bevorderen, waardoor lichaam en geest weer in evenwicht raken. Dit heeft als gevolg dat afvalstoffen beter naar uitscheidingsorganen kunnen worden vervoerd.

Hotstone massage

Massage met hete stenen is een methode die vroeger heel gangbaar was bij indiaanse volkeren. Ze gingen op zoek naar basaltstenen die ze verwarmden om er pijnlijke spieren en gewrichten mee te behandelen. De warmte wordt traag afgegeven en houdt lang aan. Daardoor krijg je een diep en heel ontspannen gevoel.

Guasha massage

Bij de guasha massage wordt gebruik gemaakt van een jade steen. Deze steen wordt in de Chinese leer gezien als geneeskrachtig. Met deze jade steen wordt de negatieve energie uit het lichaam geschraapt. Op de plaatsen waar zich blokkades of afvalstoffen bevinden, zullen zich vlekken gaan vormen. Deze vlekken kleuren van licht rood tot soms zelfs zwart. De vlekken zijn te vergelijken met bloeduitstortingen en zijn in de meeste gevallen binnen een week na de massage weer verdwenen. Aan de vlekken kun je zien dat de massages helpen. Bij iedere opvolgende Guasha massage zullen de vlekken minder donker kleuren en zullen zij sneller na de massage zijn verdwenen. Dit is een teken dat er meer negatieve energie verdwenen is en er meer positieve energie ontstaan is

Ja, ik wil mij graag aanmelden voor een massagebehandeling bij ilCuore 

  • * velden zijn verplicht.

 

 

Rondje gezond

RONDJE GEZOND, BIJ IL CUORE   MAANDAG 15 APRIL, 10.00 - 22.00 uur DÉ dag waarop onze specialisten zich aan je v...

Lees meer

IL CUORE: VERKOZEN TOT BESTE FITNESSCLUB VAN BRABANT

DE BESTE FITNESSCLUB VAN BRABANT

Lees meer
Meer nieuws

"‘Maandag en vrijdag ochtend Spin&Fit brengt gezonde structuur in de week!’"

C. Dorrepaal (45)
C. de Bresser

"'Super begeleiding. Deze mensen zijn super enthousiast en weten je goed te stimuleren. In een woord geweldig.'"

C. de Bresser