Voedingsadvies bij il Cuore

.

Ben jij benieuwd naar hoe je lichaam nu precies werkt, wat het nodig heeft om af te vallen of om aan te komen en wat de juiste voedingswaarden voor jou zijn?

Kortom ben jij opzoek naar iemand in Moergestel, Oisterwijk en omgeving die jou dit kan vertellen? Dan ben je bij “Door Tess” aan het juiste adres!

‘Ik moet rekening houden met mijn gezin en ga niet apart koken’, ‘Ik eet al zo weinig, maar het lukt mij niet om af te vallen’, ‘Ik heb elke week wel een feestje of etentje dus het heeft geen zin om op de lijn te letten’. Betrap jij jezelf ook wel eens op deze excuses?

De aanpak die “Door Tess” bij il Cuore in Moergestel gebruikt is duidelijk, gestructureerd, lekker maar vooral ook erg makkelijk en goed toepasbaar!

Als jij je doel wil behalen, dan kan dat met de juiste inzet, motivatie en coaching. Verlies die overtollige kilo’s en vet of kom juist wat gezonde kilo’s aan met behulp van het advies van “Door Tess”.

Wat kun je verwachten van de begeleiding van “Door Tess”:

  • No Nonsense aanpak
  • Bewustwording van eet- en leefgewoonten
  • Afvallen zonder shake’s, maaltijdvervangers of afslankpillen
  • Aankomen op een gezonde manier
  • Gezonder eten d.m.v. normale producten die in de supermarkt te vinden zijn
  • Advies op maat en een doelgerichte werkwijze

“Door Tess” is een BGN geregistreerde gewichtsconsulente, wat maakt dat jij jouw advies (deels) vergoed zou kunnen krijgen vanuit jouw aanvullende verzekering! Klik op de volgende link om te kijken of voedingsadvies in jouw pakket wordt vergoed

“Niet vreten, niet diëten, maar gewoon lekker eten en je doel niet vergeten”

Wil je zelf een keer ervaren of il Cuore bij jou past? Claim dan nu jouw gratis proefweek!
LET OP: elke week slechts 7 plekken beschikbaar. Vol = Vol.

Ja, ik wil een Gratis Proefweek