Tennis

.

Indoor Tennis Moergestel en Oisterwijk

Il Cuore Moergestel, dé plek in Moergestel, Oisterwijk en omgeving waar jij indoor kan tennissen. De nieuwste en beste tennisondergrond van dit moment ligt klaar om bespeeld te worden. De Pulastic Comfort Court, onder meer bekend van de Australian- en de US-open beschikt over een aantal mooie eigenschappen. Zo voorkomt de demping in de baan blessures, is hij geliefd bij toptennissers en is de speelsnelheid en balstuit vergelijkbaar met gravel. Niet voor niets is deze baan dan ook geliefd bij tennisprofs en schrijft de KNLTB deze ondergrond voor als beste alternatief voor indoortennis.

Per uur of per seizoen

De indoortennisbanen van Moergestel en Oisterwijk zijn beschikbaar voor verhuur per uur of per seizoen. Dus heb jij tennisgroep en ga je graag eens een seizoen binnen spelen, neem dan contact op via [email protected]

Is het slecht weer? Of zomaar een keer lekker binnen tennissen? 

Tennistraining

Heb jij altijd al eens willen beginnen met tennissen? Of wil graag een specifieke slag verbeteren? Bij il Cuore in Moergestel train je de hele winter door! Dus ben jij op zoek naar een tennistrainer of wil je aansluiten bij een bestaande training in de buurt van Oisterwijk?

Mail dan naar i[email protected] voor meer informatie!

Let op: Indoortennis kan alleen met schone, witte/grijze/beige zolen.

Wil je zelf een keer ervaren of ilCuore bij jou past? Claim dan nu jouw gratis proefweek!
LET OP: elke week slechts 7 plekken beschikbaar. Vol = Vol.

Ja, ik wil een Gratis Proefweek

GRATIS PROEFWEEK

Kennismaken met il Cuore? Claim dan nu jouw Gratis Proefweek. (LET OP: alléén online aan te vragen) en ervaar zelf of il Cuore ook bij jou past!

BIJNA KLAAR 50%

Ja, ik wil een Gratis Proefweek