Teamdagen & Meetings

.

Op een leuke en interactieve manier je kwartaal openen, samen een workshop tot een goed einde brengen of gewoon even lekker trainen en vergaderen. Verschillende manieren om samen met je team bij elkaar te komen. Combineer het leuke van sport met het noodzakelijke van je business in een totaal verzorgde teamdag of meeting bij il Cuore. 

Productiviteit

Volgens onderzoek is een sportende werknemer productiever. Van de ondervraagde werknemers voelt 58% zich fitter door te sporten en aldus productiever. Precies daarom wisselen wij de o zo belangrijke meeting of teamdag af met de nodige sportiviteit. Even je zinnen verzetten en weer scherp aan deel twee beginnen.

omgeving

Ga weg uit de werksfeer en dompel je elders onder. Hierdoor kom je los van patronen en voel je je vrijer. Bovendien word je niet afgeleid door telefoontjes, computers en collega's met vragen.

Gezelligheid

Gezelligheid op een dag als deze mag natuurlijk niet ontbreken. Vandaar dat wij ook de horeca totaal verzorgen. Ga voor een diner en borrel naderhand of laat je in de watten leggen met het beste ontbijt dat je ooit samen hebt gehad.

Maatwerk

Wij passen ons aan op jouw wens. Klik op onderstaande button, geef antwoord op een paar vragen (1 minuut) en we doen je een passend voorstel.