Woonachtig in Oisterwijk en omgeving? Kom sporten bij ilCuore in Moergestel

Woon je in Oisterwijk en omgeving en ben je aan het denken om te starten met sporten? Dan is sportschool ilCuore in Moergestel dé plek voor jouw lichaam om gezond en fit te worden. 

Wat anderen mensen in Oisterwijk en omgeving vinden van Sporten bij ilCuore in Moergestel

Ben je op zoek naar een Sportschool in Oisterwijk en omgeving? Kom dan snel een kijkje nemen bij ilCuore in Moergestel. Hier zijn er meerdere succesverhalen over mensen die door te sporten weer helemaal gezond, fit en positief in het leven staan. 

Pieter (32 jr): "ilCuore is anders dan andere sportscholen in de omgeving.  Dit komt door hun professionele begeleiding en persoonlijke aanpak Zij motiveerden mij constant op het moment dat ik het even niet meer zag zitten". Door de hulp van het deskundig personeel van ilCuore is sporten een deel van mijn leven geworden en voel ik mij veel prettiger in mijn vel zitten."

Rita (56 jr): "Ik wilde wel beginnen met sporten, maar had er de tijd niet voor.  Ik woon -en werk in Oisterwijk en een vriendin van mij vertelde over een Sportschool in Moergestel. Ik ben daar met een gratis proefweek  gestart. Ik voel mij bij ilCuore als een vis in het water."

Wil je net zo lekker in je vel zitten als Pieter en Rita?

Vul  dan onderstaand formulier in. ilCuore neemt binnen 1 werkdag contact met je op om een persoonlijke kennismaking in te plannen. 

  • * velden zijn verplicht.

 

DANSLES bij Il Cuore (PROEFDAG 19-10-2019)

NIEUW BIJ IL CUORE, DANSLES VANAF 4 JAAR OUD!  KOM EEN KIJKJE NEMEN TIJDENS DE PROEFLESDAG EN GOOI DE HEUPJES LEKKER LOS....

Lees meer

WIJ ZIJN GENOMINEERD VOOR DE DUTCH FITNESS AWARDS 2019!

De beste fitnessclub & Personal Trainer van Nederland!

Lees meer
Meer nieuws

"‘Maandag en vrijdag ochtend Spin&Fit brengt gezonde structuur in de week!’"

C. Dorrepaal (45)
C. de Bresser

"'Super begeleiding. Deze mensen zijn super enthousiast en weten je goed te stimuleren. In een woord geweldig.'"

C. de Bresser