Massage

.

Massage in Moergestel & Oisterwijk

Massagepraktijk bij il Cuore Moergestel

Bij il Cuore Moergestel zijn er verschillende wellness- en ontspanningsfaciliteiten, waaronder de meest rustgevende en herstellende massages. Anny, Petra, Norma en Jack, staan voor je klaar met de beste massage technieken. Van effectieve sportmassage tot specifieke Guasha technieken en van cupping tot een heerlijke ontspanningenmassage. Ieder lichaam vraagt om een andere aanpak en door de juiste techniek in te zetten worden klachten als vermoeidheidsverschijnselen of vastzittende spieren en gewrichten direct verminderd.

De voordelen van een massage bij il Cuore Moergestel

  • Heerlijk ontspannend en rustgevend
  • Vermindering van stress
  • Directe hulp bij vastzittende spieren en gewrichten
  • Vermindering van vermoeidheidsklachten
  • Verbetering van de doorbloeding
  • Vlakbij huis op maar vijf minuten van Oisterwijk
  • Een lekker momentje voor jezelf

Maak kennis met de massage toppers bij il Cuore

Anny

To be continued

Norma

Als professioneel masseuse heb ik ruim 15 jaar ervaring. Ik kom uit Mexico en heb het “beter maken van mensen” van thuis uit met de paplepel ingegoten gekregen. Ik ben opgeleid in traditionele en eigentijdse massage technieken en werk ik hier alweer ruim vijf jaar in Nederland. Ik gebruik  hoge kwaliteit massage olie en pure etherische oliën die een weldaad zijn voor het lichaam. Ik geef veel verschillende soorten massages. Bijvoorbeeld ontspannings- rug, schouders en nek-, holistische massages en nog veel meer. Kennismaken? Scroll even verder en tot snel!

Petra

Mijn naam is Petra van Beurden. Afgestudeerd Sportmasseur bij het Nederlands Genootschap voor Sport (Wellness) Massage (NGS). Ook mag ik me Sportzorgmasseur noemen. Hiervoor ben ik gecertificeerd door Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg (SCAS). Om me verder te ontwikkelen heb ik de volgende opleidingen succesvol afgerond: Blessure Preventie, Dorn Therapie, Breuss massage, Bindweefselmassage, Triggerpoint Therapie en Medical Taping. 

Massage is een weldaad voor lichaam en geest. Het draagt bij aan een gezonde levensstijl net als goede voeding en voldoende beweging. Zorg goed voor jezelf, scroll verder en kom kennismaken!

Jack

To be continued

Kennismaken of een afspraak plannen?

Vul het formulier hieronder in, geef aan met wie je graag een afspraak maakt en we nemen snel contact met je op.

Ja, ik wil meer weten over massages bij il Cuore