Groepslessen

.

Groepslessen bij ilCuore in Moergestel

Spinning

Spinning is de uitdagende groepsles waarbij je aan je conditie werkt. Een uur lang knal je op het ritme van krachtige en opzwepende muziek. Na een eenmalige conditietest kunnen onze geavanceerde fietsen de workout afstemmen op je eigen niveau. Het maakt dus niet uit of je oud, jong, beginnend sporter of gevorderde bent want spinning doe je bij ons altijd op je eigen niveau!

Spin & Fit

Spin & Fit is een super effectieve les door de perfecte combinatie tussen conditie en kracht. Het eerste gedeelte van de les begint in de spinningzaal, 30 a 40 minuten gaan we aan de fietsconditie en kracht werken om vervolgens door te gaan naar de groepsleszaal. Het tweede gedeelte van de les staat vooral in het teken van krachttraining waarbij heel het lichaam aangepakt wordt. Kortom een hele effectieve en gevarieerde les.

BBB

BBB staat voor Buik, Billen en Benen. Tijdens deze les ligt de nadruk dan ook op die 3 zones. Elke les is anders en dat maakt onze lessen zo leuk, je krijgt elke les weer een andere trainingsprikkel en het blijft uitdagend. Je zult merken dat je je kracht-uithoudingsvermogen traint waardoor verzuring op kan treden, dit zorgt voor een heerlijk gevoel! Door verschillende oefeningen op basis van o.a. eigen lichaamsgewicht, gewichten en dynabands worden de “probleemzones” heel effectief getraind!

Bodypower

Bodypower is één van onze populairste groepslessen. Deze les brengt jouw krachtuithoudingsvermogen naar een hoger niveau. Behaal een maximaal trainingseffect en verbrand veel calorieën door mee te doen aan deze topper van een les. De les biedt je een totale body workout in 1 uur, wordt verzorgt op muziek en met behulp van allerlei materialen. Kortom een afwisselende groepsles voor mannen en vrouwen van elke leeftijd!

DanceWorkout

Dance is gebaseerd op leuke dansmoves in een lekker tempo achter elkaar. Dit swingende uurtje vliegt voorbij door de gezellige sfeer, leuke muziek en het lekkere tempo. Wil jij aan je conditie werken, vet verbranden en lekker zweten? Doe dan zeker eens mee met deze les!

Core stability / Stretch

Core stability/stretch is gebaseerd op een combinatie tussen pilates en yoga. Tijdens deze les komen er dus oefeningen voor die je terug kunt vinden tijdens yoga. Voor zowel geest als lichaam is dit een heel goede les. Zonder dat het zweet echt op je voorhoofd staat merk je dat je sterker wordt, dat je stabiliteit van het lichaam verbeterd en dat jouw lichaamshouding beter wordt.

Cross Boxing

Cross Boxing is een super effectieve workout omdat je aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen werkt. Is jouw boks techniek niet geweldig maar vind je het wel heel leuk om te doen? Tijdens deze les gebruiken we boksen enkel als middel, dus iedereen kan gewoon mee doen! Er is nauwelijks fysiek contact waardoor je niet bang hoeft te zijn voor een blauw oog of een scheve neus.

Pink Boxing:

Pink Boxing is een work-out waarbij kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid worden getraind. Al met al een totale conditietraining voor ieder op zijn eigen niveau. Het unieke aan deze boksles is dat het alleen voor vrouwen is, en dat er geen sparvormen in voorkomen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een blauw oog en je kan je bitje gewoon thuis laten. Boksen is slecht een middel, maar wel een heel leuk en motiverend middel!

Wil je zelf een keer ervaren of il Cuore bij jou past? Claim dan nu jouw gratis proefweek!
LET OP: elke week slechts 7 plekken beschikbaar. Vol = Vol.

Ja, ik wil een Gratis Proefweek

GRATIS PROEFWEEK

Kennismaken met il Cuore? Claim dan nu jouw Gratis Proefweek. (LET OP: alléén online aan te vragen) en ervaar zelf of il Cuore ook bij jou past!

BIJNA KLAAR 50%

Ja, ik wil een Gratis Proefweek