FITTEST

.

Wil je weten of ilCuore en al haar faciliteiten bij jou past? Vul de vragenlijst hieronder en en we nemen snel contact met je op!

 

Fittest

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF.

VERANTWOORD SPORTEN & CORONA
Protocol verantwoord sporten zwart wit

Hier vind je alle relevante informatie over de maatregelen die bij il Cuore Moergestel zijn genomen, zodat jij weer veilig en verantwoord kan komen sporten.

FIT & VITAAL IN 30 MIN.
eGym Moergestel Oisterwijk (2)

Trainen op de eGym is vrij eenvoudig. Deze cirkeltraining bestaat uit 8 volautomatische krachttoestellen die aangestuurd worden door slimme software. 

EMS TRAINING
EMS Training Moergestel Oisterwijk (8)

EMS training staat voor Elektro Musculaire Stimulatie, een dynamische training waarbij er spanning op het spierstelsel wordt gebracht door middel van elektroden die zich op de huid bevinden. 

SMALL GROUP TRAINING
Small Group Training Moergestel

Deze manier van trainen combineert de effectiviteit van Personal Training met de gezelligheid van groepslessen. Je traint op afspraak en onder begeleiding van een ervaren trainer.

Icon Il Cuore

PAST IL CUORE OOK BIJ JOU?

Il Cuore is niet zomaar een fitnesscentrum, sportschool of sportcentrum in Moergestel, maar een compleet healthconcept met wellness, waarin persoonlijke en vooral resultaat gerichte begeleiding voorop staan.