Groepslessen bij ilCuore in Moergestel

Iedere week staat er bij ilCuore een divers programma aan groepslessen op het programma. Onderstaande lessen inclusief uitleg staan deze week op het programma bij ilCuore. Ga voor de dagen en starttijden naar het lesrooster

Spinning

Wil je fietsen in onze moderne spinningruimte? Kom dan een lesje spinnen. Op gezellige (moderne) en motiverende muziek zal onze docent jou meenemen naar de bergen, een sprint laten trekken of laten fietsen op een vlakke weg. Doordat je zelf jouw weerstand kunt instellen, is deze les geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Daarnaast is spinning voor wielrenners en mountainbikers, vooral bij slecht weer, een goed alternatief in de wintermaanden.

Spin & Fit

Wil je fietsen in onze spinningruimte maar daarnaast ook aandacht besteden aan het trainen van jouw spieren? Dan is de les Spin & Fit zeker iets voor jou! Deze les start met 30 minuten spinning en wordt vervolgd door 30 minuten BBB training. Door een mix van deze twee lessen, train je zowel op conditie als op kracht.

BBB

BBB staat voor Buik, Billen en Benen. In deze les ligt het dan ook voor de hand dat deze drie gebieden getraind zullen worden. In deze les wordt getraind op kracht-uithoudingsvermogen. Door verschillende oefeningen op basis van eigen lichaamsgewicht of met eventuele hulpmaterialen worden de buik, de billen en de benen goed aangepakt.

Bodypower

Bodypower is één van onze populairste groepslessen. In deze les wordt getraind op kracht en uithoudingsvermogen. Deze les is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

DanceWorkout

Deze fitnessles is gebasseerd op leuke dansmoves in een lekker tempo achter elkaar. Dit swingende uurtje is een dansles waarbij plezier, beweging en ritme super leuk samen komen!

Core stability / Stretch

Deze les is gebaseerd op een combinatie van Pilates en Yoga. Daarom zul je in deze les een aantal oefeningen terugvinden die ook voorkomen in Pilates en Yoga. Voor zowel geest als lichaam is dit een uiterst geschikte les. Zonder dat je je in het zweet hoeft te werken, merk je dat je sterker wordt, dat de stabiliteit van het lichaam verbetert en dat jouw lichaamshouding beter wordt.

Cross Boxing

Opzoek naar dé perfecte workout? Dan is Cross Boxing iets voor jou! Cross boxing is namelijk de perfecte workout waarbij boxen het middel is. Het is de ultieme conditie training. Er is geen fysiek contact, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor een blauw oog. 

Pink Boxing

Een nieuwe work-out waarbij kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid worden getraind. Al met al een totale conditie training. Het unieke aan deze boksles is dat het alleen voor vrouwen is, en dat er geen sparvormen in voorkomen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een blauw oog, en je kan je bitje gewoon thuis laten. Boksen is slechts het middel. Maar wel een fantastisch middel!

Ja, Ik wil graag Gratis Kennismaken met de Groepslessen van ilCuore

  • * velden zijn verplicht.

Samen sporten bij ilCuore in Moergestel? Ruime openingstijden en een zeer divers aanbod aan groepslessen zoals Spinning, BBB, Stretching & Zumba maakt ilCuore voor jou dé sportschool om naartoe te gaan. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Rondje gezond

RONDJE GEZOND, BIJ IL CUORE   MAANDAG 15 APRIL, 10.00 - 22.00 uur DÉ dag waarop onze specialisten zich aan je v...

Lees meer

IL CUORE: VERKOZEN TOT BESTE FITNESSCLUB VAN BRABANT

DE BESTE FITNESSCLUB VAN BRABANT

Lees meer
Meer nieuws

"‘Maandag en vrijdag ochtend Spin&Fit brengt gezonde structuur in de week!’"

C. Dorrepaal (45)
C. de Bresser

"'Super begeleiding. Deze mensen zijn super enthousiast en weten je goed te stimuleren. In een woord geweldig.'"

C. de Bresser