il Cuore voor bedrijven

.

BOOST YOUR BUSINESS

Wist je dat sportende werknemers gelukkiger, zelfverzekerder, betere teamplayers en minder vaak ziek zijn? Dat heeft alles te maken met de belangrijke gevolgen die regelmatige sporten voor jou en je werknemers met zich mee brengen. Namelijk teambuilding, endorfine, weerstand & energie. Dit alles vertaalt zich terug op de werkvloer in een gezonder, gelukkiger en energieker team dat bereid is om voor elkaar te werken en samen doelen na te streven. Wat wil je als werkgever nog meer?

Bij il Cuore helpen we je op twee manieren om dit te bereiken. We doen dit met kort- of langlopende sportprogramma’s of aan de hand van incidentele of periodieke teamdagen/meetings. Meer info vind je hieronder.

Teambuilding

Samen sporten is samen grenzen verleggen, samen doelen bereiken en elkaar beter leren kennen. Samen sporten zorgt voor een groter saamhorigheidsgevoel en een sterker en hechter team dat bereid is voor elkaar te werken.

Endorfine

Iedere keer dat je een lekkere workout doet maakt je lichaam endorfine aan. Dit gelukshormoon zorgt ervoor dat jij en je werknemers gelukkiger en zelfverzekerder zijn. Daarnaast reguleert endorfine cortisol, het stresshormoon. Dit zorgt ervoor dat je beter om kan gaan met stressvolle (werk)situaties. Meer geluk en minder stress dus!

Energie & weerstand

Door regelmatig te sporten verbeter je je uithoudingsvermogen en bouwt je lichaam een betere energiebalans op. Hierdoor voel je je de hele dag door fitter en energieker. Daarnaast wordt je lichaam beter in staat om infecties en virussen van buitenaf te bestrijden. Hierdoor zijn jouw werknemers minder vaak ziek en staan ze fitter in je zaak.

Boost Your Business Program

Start met een healthcheck van je organisatie, werk aan wat nodig is en meet je resultaat. Ervaar in maar 6 weken tijd wat sporten voor jouw en je bedrijf kan betekenen. 

Teamdagen / Meetings

Klaar met die saaie meetings? Kom eens bij elkaar in een sportieve en inspirerende omgeving en start jouw kwartaal op een uitdagende manier.