Boost Your Business Program

.

Dit programma is er erop gericht om jou en je werknemers fitter aan de start te krijgen. In 6 weken tijd ervaar je wat sport voor je organisatie kan betekenen en maak je op een leuke manier kennis met samen sporten en de positieve resultaten van training die de werksfeer zullen beïnvloeden. Meer info vind je hieronder.

6 weken

Ervaar in 6 weken tijd wat sport en gezondheid voor je organisatie kan betekenen.
Overtuigd? Ook na het Boost Your Business Program bespreken we graag hoe sport jouw bedrijf op de lange termijn kan helpen.

healthcheck

Begin met een overall gezondheidscheck van jou en je werknemers. We nemen een kijkje aan de binnenkant, vetpercentage, spiermassa, vochtbalans en meer wordt gemeten waarna we een fit-test afnemen om precies te weten hoe je er aan de start voor staat.

Sportprogramma

Op basis van jouw interesses en ons expertise maken we een sportprogramma dat pas bij jouw mensen. Van yoga tot boksen en van bootcamp tot krachttraining. Minimaal één keer per week en aangeboden bij il Cuore of op locatie.

resultaten

6 Weken gas gegeven? Dan is het tijd voor de resultaten. Denk aan vetverlies, een beter uithoudingsvermogen en een ontspannen mind. Zomaar een greep uit de resultaten die je mag verwachten en ervaren.