Afvallen Moergestel

.

Afvallen bij il Cuore

Wil het afvallen niet lukken en ben jij opzoek naar handvatten, voedingscoaching en begeleiding in de omgeving van Moergestel en Oisterwijk? Kom dan eens langs bij il Cuore en maak geheel vrijblijvend kennis.

Afslanken Moergestel

il Cuore is een innovatieve fitness club in Moergestel, vlakbij Oisterwijk, met veel specialisten onder een dak, waaronder een gewichtsconsulent. Zij kan jou helpen op het gebied van voeding, vetverbranding, spieropbouw en beweging. Aangezien de gewichtsconsulent ook aangesloten is bij de BGN (beroepsvereniging gewichtsconsulenten Nederland) is de kans groot dat de kosten vergoed worden door je zorgverzekeraar. Ben jij op zoek naar iemand die jou kan helpen met kwijt raken van vet en het verliezen van de overtollige kilo’s? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een informatiegesprek.

Voedingscoaching bij il Cuore

Onze gewichtsconsulent begeleidt mensen op het gebied van gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Het klinkt altijd zo simpel; laat je wijntje staan, pak een boterham minder, pak een salade als lunch en eet niets meer na 20.00 uur ’s avonds. Maar wat is hier eigenlijk van waar en wat werkt voor jou? Bij il Cuore wordt er gekeken naar jou als persoon, naar wat jouw behoeftes zijn en waar jouw valkuilen liggen. Met behulp van een intake en wekelijkse consulten word je op een fijne manier begeleid naar een gezonde levensstijl.

Verschil tussen een gewichtsconsulent en een diëtiste

Een gewichtsconsulent is opgeleid om mensen (met gewichtsproblemen) te adviseren en te begeleiden naar een gezond eet- en leefpatroon. Personen die om medische redenen voeding nodig hebben die aan specifieke eisen moeten voldoen, worden doorgestuurd naar een diëtiste.

Road to Succes bij il Cuore

Door onze vernieuwde formule bij il Cuore, uniek in Moergestel en Oisterwijk, zetten we je vanaf dag één op scherp en begeleiden we je naar jouw doel toe. Samen met onze fitness, voeding en mind-coaches kiezen we een doel en stellen we een plan van aanpak op. Door de samenwerking tussen deze disciplines kan de fitnesstrainer je helpen met het verbranden van vet, de gewichtsconsulent helpt je bij het creëren van een gezond voedingspatroon en de mind-coach zorgt ervoor dat jij helemaal klaar bent voor een betere jij!

Wil je zelf een keer ervaren of ilCuore bij jou past? Claim dan nu jouw gratis proefweek!
LET OP: elke week slechts 7 plekken beschikbaar. Vol = Vol.

Ja, ik wil een Gratis Proefweek

GRATIS PROEFWEEK

Kennismaken met il Cuore? Claim dan nu jouw Gratis Proefweek. (LET OP: alléén online aan te vragen) en ervaar zelf of il Cuore ook bij jou past!

BIJNA KLAAR 50%

Ja, ik wil een Gratis Proefweek